Torsdag

Hej.
Jag är SÅ trött...har stressat hela dagen. Eller jag har egentligen inte kännt mig stressad men allting har varit så späckat. Sov hos Stina i natt och sen fick jag lite bråttom på morgonen för jag var tvungen att släppa ut Leon innan lektionen med våran veterinär Nina. Alltså den lektionen är så stört bra! Så himmla intressant och att gå till hennes lektioner är bara kul.
Efter det så hade jag skolbesiktning med Leon direkt med Nina. Och han var frisk fortfarande:) Dock så behöver han ju gå upp mycket mer i vikt och muskler men det visste jag redan om!

Hann äta en snabb kort lunch innan jag red våran unghäst Aquatinin. Vi hoppade i nya och han var faktiskt en riktig stjärna:) Eller ok, han hoppar verkligen inte bra, hehe, men han bjöd fint!
Efter det var det träning med sporthopp, vi trimmade lite nere på tågbanan. Flyttade dom in mott mitten i galopp och sen ut igen. Leon var SÅ duktig. Kunde bära sig själv och lyssnade fint. I början så var han så jävla seg och jobbig men sen red jag mycket bättre och sa åt honom lite med skänklarna och då blev han plötsligt as fin. Jag tror bara att jag måste få igång honom lite ibörjan, känna att han svarar för hjälperna, för annars blir han så himmla loj och seg till handen.

Nu måste jag verkligen städa, laga mat, duscha och plugga! Har en bok som ska vara utläst till svenskan imorgon och jag har inte äns börjat...jag hatar att läsa!! Men jag antar att jag måste sätta mig ner med den boken idag annars lär jag ju få IG i svenska...men jag hatar verkligen att läsa!!
Kram på er.


Leon just nu...mer fett och muskler tack!


Måndag

Yo Niggah Wiggah!
Allt bra? Jag är hur jävla mätt som helst! Spenderart kvällen på Spicy Hot så antar att det inte är spec. konstigt...Det var jag, Ida, Malin, Jennie, Stina, Emmy och Linnéa som tog två bilar och körde inte till västerås för lite vardagslyx! Efter mycket skratt (och mat..) drog jag,Linnéa,Malin och Ida vidare till ICA MAXI där vi spenderade 1½ TIMME!!! Haha fyfan vad kul vi hade. Allt går att göra roligt om man har rätt sällskap.


Har verkligen skrattat så mycket att det gör ont i magmusklerna idag! Mina vänner är dom absolut bästa och att få umgås med dom och skratta dagarna i ända är helt underbart och jag kan verkligen inte förstå att det är studenten om några månader. Vi har lixom studenutprovning av kläder och mössa på fredag...hur gick det så här fort? Kändes som om det är nyss man tyckte det var hur lång tid som helst tills man äns fyllde 18 och nu är alla mina vänner 18 utom jag. Och i juni nästa år är det faktiskt våran tur att ta studenten. Jag har iaf haft tur som kan säga att mina 3 år på gymnasiet varit de bästa åren i mitt liv. För det har det verkligen. Jag har haft så "#%&//( roligt under de här åren!! Och tänk så himmla mycket som hänt..jag har fått egen häst, brutit foten, flyttat hemifrån, varit med om otroligt roliga rid-stunder, träffat helt underbara människor, skrattat så jag trott att magen ska vända sig ut och in, gråtit så mycket jag aldrig trott jag kunnat...för även om allt har varit SÅ kul så har det ändå varit SÅ frustrerande ibland. Men man har lärt sig SÅ mycket om sig själv och om man jämför mig när jag kom hit och den Zelda som kommer gå ut här om några månader så är det verkligen mycket som förändrats. Jag ångrar inte en jävla sekund att jag börja här och att den drömmen jag haft i flera år innan jag börjat här faktiskt blivit bättre än jag någonsin kunnat drömma om.

I Love You<3




Sexy bitch


Den här låten spelas konstant på min data just nu...

Söndag

Tjatja!
Sitter här på kvällskvisten och ska strax gå och lägga mig. Ida sover redan, men jag har tagit en dusch och städat lite här hemma så det är därför jag fortfarande är vaken. Imorgon får jag äntligen sova lite längre även fast det bara är till 8! Känns som om jag gått upp klockan 6 i hundra år nu.

Dagen idag började som vanligt med stalltjänst imorse. Jennifer var i stallet redan 10 över 6 och jag kom halv 7 så vi var klara med stalltjänsten till 7 så när Carl kom då så var vi klara, hehe! Men då blev det lite segt istället, vad skulle man göra nu? Mockade lite grann, började göra iordning Leon för ridning men så kom Line och Ida till stallet så vi snacka lite ett tag.

Leon red jag i röda! Han var faktiskt väldigt duktig och rätt så fin:) Börja kunna jobba han mer och mer nu, får tillbaka mycket mer känsla i galoppen nu så det är kul. Peppar peppar att allt håller sig bra bara..

Runt lunch blev det ett markan besök för nästan hela gänget. Kul att skratta av sig lite haha! Efter det hjälpte jag Malin att filma Galiano då hon ska sälja honom. Sen på slutet fick jag rida en stund, hoppa ett litet skutt. Han var riktigt rolig. Det var ett tag sedan jag red honom nu och han har verkligen utvecklats! Kul!

Stalltjänst igen på em och sen blev det lite middag är i sten huset med Ida och Linnéa och kvällen avslutdes med Step Up 2 för hela ligan hos Stina.
Nu är jag verkligen super trött så jag ska bara fixa en "sov" spellista på mobilen innan jag kryper ner i sängen!
See yah.

LOVE♥

47 DAGAR KVAR!!!!!!!♥♥
"without the dark we'd never see the stars"


IT'S LOVE!!!

Lördag!!

Tjenixen!
Jag är verkligen inte bra på att uppdatera, hehe..
Senaste dagarna har varit helt ok.
På onsdagen hoppade jag ju Chuttan för Linnea och det gick superduper bra. Chuttiz är en stjärna! Sen på kvällen var det grey's premiär och jag och stina grät första kvarten haha. Men det är underbart att det börjat igen. Bara 4 dagar kvar till nästa program:)


Igår hade vi friluftsdag för 4orna och 5orna på strömsholmsskolan. Hade några olika stationer och sen avslutade vi med poängjakt. Tror dom tyckte det var kul och vi hade faktiskt också ganska kul! Sen på kvällen var det kick off för SRF (strömsholms ridsportförening). Blev god mat (tacos, hehe) och sen en hel del snack med hoppsidan om hur det kan fungera bättre osv. Trevlig kväll och kul att träffa lite personer från klubben och snacka ihop sig lite...Lite tråkigt bara för man blir helt pepp på tävling och träning men såklart har man ingen häst för det just nu..! Men snart så:)
Trots att jag mådde stööört illa av allt mat så åkte jag,malin,ida och johanna upp och köpte godis på gula hästen och åkte ner till vårat lilla hus och myste lite. Och skratta hysteriskt hahaha, ni är så underbara!♥

Nu imorse skulle jag haft stalltjänst MEN MIN MOBIL LA AV INATT!!! Och sen kunde jag inte ladda den, vafan! Så jag vakna fem över halv 8 och sprang till stallet och sopa lite..får försöka ge igen det senare under helgen...Sen blev det lite fix i stallt, red ut strömsvik med line,malin och johanna!

Har nyss ätit och ska fixa iordning lite här hemma. Sen blir det stallet lite senare för stalltjänst igen!
Ikväll har vi en liten mysmiddag för Linnéa som fyllt 18. Hela ÖP gänget i våran lilla stuga, ska bli kul att se hur alla ska få plats hehe..
KRAM!

RSS 2.0