tooo late

Tjenixen!
Nu har jag kommit hem ifrån tävlingen! I onsdags lämnade vi stallet runt 2, Mike och Julie i lastbilen, jag och Petra i bilen. 6 timmar och en burger king besök senare hamnade vi 4 min ifrån tävlingsplatsen, sen tog det ytterliggare 1 timme för oss att hitta rätt. Vi körde nämligen med GPS:en och så hade dom byggt om vägarna så vår GPS var inte med på noterna så att säga. Men, vi kom iaf fram och tack och lov innan lastbilen anlände! 12 på natten kom vi ifrån stallet efter att ha fixat iordning alla boxgardiner och sett till att hästarna mådde fint.

Sov ingenting nästan pga. Igor som gnällde hela natten, suck. Vaknade sedan upp till ett molnigt väder så det blev jeansen, något som ångrar stoort sedan. Säger bara att det blev shorts resten av veckan. 40 JÄVLA GRADER hela veckan. Visst, superskönt OM MAN HADE LEGAT PÅ EN STRAND. Inte i den här businessen! Det var fan 50 grader i stallet. Hästarna svettades bara dom stog stilla så jag och Petra fick göra våra egna lösningar och öppna boxdörrar hit och dit för att försöka få in lite luft.

Hästarna har inte gått jättebra, eller 3 placeringar men överlag mest otur. Och högst upp på den listan står väll ändå när Tyskland gör 3-0 i fotbollsmatchen precis när Mike är inne på banan vilket slutade i att hela tävlingsplatsen förvandlades till en fotbollsarena och 2 rivningar..kul..Mer folk i tältet med tv:en än på läktarn säger väll allt. Och när matchen äntligen var slut och tyskland vunnit var folk tokiga i 1 timme!

Fredagkväll var vi tråkiga, lördag hade jag lust att vara ännu tråkigare men tog mig skinnet och gick ut och tog ett glas med Petra och hippolog-katta, hon jobbar för någon här i tyskland så hon var också på tävlingen och hon och Petra känner varandra väldigt bra. Så blev lite strömsholms-snack, skönt att känna sig lite hemma med någon. Sen joinade en svensk tjej oss också, hon jobbar hos Fredrik Jönsson och Pia Pantsu. Hon har varit där i 6 år!!!!!!!!! OMG. Fredrik var iaf där och tävla.

Dom gick hem lite tidigare men Petros tvingade mig kvar och snacka med någon äcklig gubbe som känner Mike. Våra hundar springer alltid dit så han får alltid komma och lämna dom, hehe. Men sen orkade jag inte mer så jag drog med mig Petra hem och sov.

Vi har också haft lite olyckligheter med hästarnas hälsor, men det flesta har löst sig under tiden - andra kvarstår. Inga stora saker, men även i chock borde man kunna förstå att man inte självmant går och spikar in en söm i strålen på hästen. Det förstod dom dock senare :)

Har även fått ridit på frambanan...woooooooww rida på en internationell tävling hehe. Red Coco Bonga lite på morgonen i söndags men det var absolut inget avancerat.

Bästa med helgen:
-Freee food för groomar. Softis! Fast vissa dagar var det inte så soft att mötas av vita korvar. Men cola fanns alltid tillgängligt och i 40 graders värme var det uppskattat!
-Har smakat dööner eller vad det nu heter. Mums fillibabba säger jag bara!
-Godis fanns det i seketeriatet så jag gick gärna och hämtade startlistor!
(Obsavera att de 3 första punkterna bara handlar om mat..hahaha)
-Att Mike ändrade sig under resans gång från att packa upp allting när vi kom fram till att bara göra hästarna redo för natten. Sen kunde jag "sova ut imorn" men halv 8 känns inte riktigt som sovmorgon.
Måste sticka imorn vid 10, Lena kör mig till Kiel. Men innan dess måste mkt fixas, jag har inte äns biljetten redo.
MEN IMORGON ÅKER JAG HEM TILL SVERIGE! Tack och godnatt, svimmar snart av trötthet. Och värmeslag. SHYSSS

RSS 2.0