Strömsholm

Nu lämnar jag jobbet, åker hem och hämtar packningen och sen åker jag till centralen för att mtöa Ida:) Sen blir det Strömsholm!

Hörs efter helgen♥

MTV Movie Award

Jag är säkert rätt efter men när jag letade efter videor till förra inlägget så hittade jag en massa videor på andra priser de fick. Så här är de:

Best Movie

MTV Shows

Best female performance winner - Haha något nervös?
 
MTV Shows

Breakthrough Performance Male Winner
 
MTV Shows

Best kiss - Åh fyfan vad bra dom är!
MTV Shows

Best fight
MTV Shows

Haha inte dåligt. Bra film förtjänar många priser:)

Best kiss 2009



 


Beskrivning och bilder lånad av MTV.com

Jag är verkligen inte förvånad. Ska försöka hitta en video om det, för den jag försökte visa funkade. Men ni måste se, dom är så grymt bra!! Ni får nöja er med 2 bilder så länge.

090731

Hola!
Är allt bra? Själv är jag jättetrött eftersom vi var och hämtade syrran på arlanda inatt...hela stora familjen var med + kypengrens eftersom Fanny var med också. Det var tur, för då kunde Frida hålla mig vaken!

Igår fick Leon en skritt-tur på ca. 20 min. Nu när jag åker till Strömsholm tar pappa hand om honom så vi får se hur det går, hehe! Ida kommer på em. och sen tar vi tåget på v-ås där underbara Carro kommer och hämtar oss! Ser fram emot en helg med lovely people♥


Byebye

Nu tänkte jag stänga här! Har äntligen tagit med mig mina hörlurar så nu ser jag fram emot 50 minuters resa med underbar musik:) Byebye.

Ny kategori

Twilight / New Moon

Check it out.

Robert Pattinson



Okej förlåt förlåt för att jag tjatar men han är ju så himmla snygg! Och kolla vilka bra bilder. (klicka så ner ni större)

Bilder lånade av: http://www.twilightnews.se/

Förlåt mig för detta...



Alltså kolla vad vacker Kirsten Stewart är (Robert såklart också hehe)! Fan att hon ändrat sitt utseende för en film nu...



Hoppas hon ändrar tillbaka till sitt gamla jag..Men det måste hon nog kanske innan Eclipse (nästa twilight-film efter New Moon).

oh, one more thing!

Juste! Glömde säga att min syster kommer hem inatt:) Helt brun och solblekt hår säkert. Snygg man kommer känna sig brevid henne...Men kul att hon kommer hem!

Och Ida kommer föresten inte idag. Hon kunde ta en båt imorgon istället=)
KRAM

112 more days to go

Jag lovar att jag kommer räkna ner varenda dag fram till New Moon, det skulle inte fövåna mig alls!

Sadeln blev tyvärr inte såld igår så om det är någon som är sugen på den så kan ni väll bara hojta till? Det är somsagt en globus click dressyr sadel, kika i kategorin säljes.

Igår skrittade jag för första gången uppsutten på ett tag, wiho! Ett steg i rätt riktning. Jag hoppas verkligen att han blir bra nu så vi slipper åka tillbaka en gång till. Men det känns så jobbigt att det är min känsla som ska avgöra...Jag hoppas och tror att jag känner rätt, men eftersom jag kände sist att han inte mådde bra så hoppas jag kan känna om den känslan är borta!

Nu är jag iaf på jobbet som vanligt. Får ta sovmorgon om jag vill på mornarna, och det gör jag! Eller sovmorgon och sovmorgon, sover till samma tid som annars men jag tar lite extra tid på mig att göra mig iordning så jag här en halvtimme senare.
Något att se fram emot idag är iaf marrängswischen (hur fan stavas det? haha) som jag och Sussie ska fixa till alla anställda.Tjoho!!

Ha en bra dag♥

Lelon!




<3


Slutar om 15 min. Men är lite halvirriterad för jag har glömt mina hörlurar hemma...inte så kul att en bussresa på 40 min väntar utan musik! Nu blev jag jätteirriterad...och jag hinner inte åka hem för att hämta dom för tjejen med sadeln kommer halv 8...fan!

Aja inte hänt mycket idag. Imorgon kanske Ida kommer och sover över för det är bestämt att vi åker till strömsholm i helgen♥ och hon måste åka färja och så från åland så det blir lite sent för henne att åka på fredag.

Ska släcka ner här nu!
Vi hörs.


113 more days to go

Det är ett under att jag är här just nu för jag höll på att åka vidare vid alvik, haha! Precis innan dörrarna stängdes så kom jag på att "fan, här ska ju jag av"...och råkade säga det högt också...! 

But here I am.
Segt är bara förnamnet.
Just nu vill jag bara tillbaks till sofforna på plugg med störda

människor<3 Miss you guys!


Ni som hade turen att inte vara med på bilden, JAG SAKNAR ER OCKSÅ! Ni lyckas bara göra er väldigt bra på bild=)

James Morrison



Hemmalivet


Foto: Cassandra, onebrokensoul.blogg.se

Förra sommaren tyckte jag det var hur tråkigt och jobbigt som helst att bo hemma, ville bara tillbaka till Strömsholm hela tiden. Men iår är det annorlunda. Visst, jag saknar Strömsholm och alla människor där och det ska bli superkul till hösten..men ändå är det så jävla skönt att vara hemma. Älskar verkligen min familj och mina syskon! Så jag hoppas på att kunna övertala mina föräldrar att åka tillbaka in i det sista, dvs. på måndagen för jag vill njuta av varje sekund hemma innan nya året börjar för då vet jag att det blir annorlunda, hehe!
Och det är ju faktiskt min sista sommar som hemma-boende. Om ett år är det jobb som gäller och förhoppningsvis hittar jag något bra stall att åka till...och då blir det inte mycket hemma vistelse...herregud hur gick det så här fort?

en B&J senare

Hmm..min spring runda blev inte av. Mamma köpte en B&J till mig och William istället. Hehe ungefär samma sak eller hur?

Sadelprovningen gick bra tror jag! Hon ska låna den tills imorn och sen ska hon bestämma sig.

Jag är stört trött igen...men jag får ta sovmorgon om jag vill men jag känner hällre att jag står ut och tjänar lite mer pengar...även fast det känns väldigt jobbigt...

Leon fick ingen uppsutten skrittrunda idag..det blev en 30 min promenad istället. Mucho bien för bobby också! Men imorn, imorn...då blir det premiär!

Nja nu får det bli godnatt..
god natt.

Byebye

Nu drar jag ifrån jobbet. Pappa står här nedanför och väntar. Han ska köra mig (eller jag kör nog...) ut till stallet!
Mamma kommer och hämtar mig lite senare och så åker vi ut till ett stall där en tjej ska testa min dressyrsadel. Hoppas verkligen den blir såld nu. Då kan vi köpa dyon tränset till Leon:)

See yah!

Sadel

Min sadel är förhoppningsvis såld. Har en köpare som ska testa den på sin häst ikväll. *Hoppas*

What a day!

Här har det hunnit hända mycket och klockan är bara halv 11...

*Det började med att en tjej ramla av sin cykel / blev påkörd, vet inte riktigt helt säkert men hon låg iaf på trottoaren helt blek och borta. Tror hon fått hjärnskakning för hon ville spy hela tiden såg det ut som. Jag stannade inte för det var redan massa folk där. Alla var så snälla och stannade och hoppade ur sina bilar! Sen satt jag här uppe i ett fönster med en kopp kaffe och kollade på hela scenen med ambulansen haha och det tror jag fler här på jobbet gjorde.

*Sen var min telefon här i receptionen helt weard så vi prövade att dra ut sladdarna och sätta tillbaka dom till båda telefonerna. Men då sattes bara min igång och Sussies telefon dog! Så nu har vi testat ny telefon, ny sladd, nytt uttag men den funkar fan inte!

*Sen är det nycklar som inte finns och hej och hå.

Så här händer det grejjor!
Fick ta en liten sovmorgon imorse också så kom inte hti förän kvart över 9. Skönt!
Ha en fin dag!

trött...

fyfan vad jag har sprungit idag! blev sen från jobbet och så hade jag och carro bestämt att vi skulle ta 17:20 bussen så jag fick jävligt bråttom! sprang som en galning mellan alla bussar, tvärbanor och tunnelbanor och precis när jag kom till brommaplan så rulla bussen upp så jag hann precis..puh!

När carro ridit klart på lilla unghästen så skritta hon med mig medans jag ledde Leon på en 25 minuters runda. Fy vad mycket mygg det var, usch! Det tyckte inte Leon om...
Imorgon tänkte jag ta en lite skrittrunda uppsutten:) Sen är det bara 1 v och 1 dag kvar tills jag kan sätta igång honom.

Nu ska jag hoppa i säng för jag är störtt trött...men först en lite koll på videokameran...och drömma sig bort till då man kunde tävla=)

asg* på jobbet

Z: Välkommen till aon, god middag!
W: Eeh har du Peter Mellström där?
Z: Nej han har semester!
W: HAR HAN?
Z: Eh ja...
W: Men jag är ju hans son!
Z: William är det du?
W: Är det Zelda? HAHAHAHAHAHAHAHA jobbar du här?
Z: Haha ja visste du inte det?
W: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAhahahahahAHHAHAHahahahHAHAHA

Haha William visste inte att jag jobbade här när han ringde hit sen när han kom på det så började han verkligen as garva! Haha.

Morning Morning

At work!

Igår somnade jag till videor från vårens tävlingar:)...Saknar! Senaste tävlingen var lixom 1 mars...Men i höst ska vi komma igen!

Charlie träning våren 2009


Harry Potter

Hej!
Kom nyss hem från bion med Frida. Jag tyckte den var super bra. Men det är ju en mellanfilm till den andra men jag tycker fortfarande att den var bra! Fattar inte hur dom fortfarande kan göra bra filmer efter 6 st...

Leon verkar bli bättre, peppar peppar...Trevligt att ha med Carro i stallet, lite sällskap är aldrig fel. Nu ska hon rida min stallchefs häst  den här veckan så då kan vi hänga i stallet tillsammans:)

Nu är mamsen,pappsen och wille hemma igen. Kändes skönt att komma hem till ett hus fullt med liv:)

Tänkte kika lite på new moon klipp igen..kan ju inte få nog!
Kramis


Sunday morning

Igår åt jag alltså först middag hos farmor och farfar, 3 rätters middag och allt:) Sen runt halv 8 åkte jag hem och planen var att jag skulle sova själv precis som i torsdags men sen ringde Frida och sa att det var helt ok att jag kom ner till dom så jag sov hos henne istället! Vi kollade lite på 102 dalmatiner, haha, som gick på 4an. Sen stupa vi i säng för vi båda var så stört trötta.

Har vaknat av x antal imorse, men nu är jag pigg och glad! Farmor och farfar kommer om hämtar mig och Carro om 40 min och så åker vi till stallet. Senare ikväll blir det Harry Potter med Frida:)

Hörs sen!


New moon

Alltså jag får krupp!!!! Jag längtar så in i norden mycket till november och New moon. Jag kan inte hålla mig! Speciellt inte efter de här klippen jag hittade på twicandy.blogg.se
OBS! Kolla inte om du inte har lust att se klipp från filmen.
http://twicandy.blogg.se/2009/july/nya-new-moon-klipp.html - 2 st film klipp från filmen.


Och teaser trailern!

Sweet dreams

Nu har jag sprungit runt i v-by själv i några timmar och fått känna att det är lite skönt att ha jobbat haha..money money money! Faktiskt ganska skönt att bara ha sig själv men klart det är roligare att med någon. Men orkade verkligen inte vara social och Frida är i Danmark på fotbolls cup. Hon kommer dock hem ikväll:) I miss you<3 Har bokat biljetter till oss för Harry Potter imorn, ska bli mys!

Nu: Middag hos farmor och farfar!
See you.

Baby, I'm coming for you!

Hallå hallå!
Cassandra var ju somsagt här igår, vi käka as god mat a la moi och sen prata vi massa skit och försökte kolla på någon film men vi var så stört trötta så vi gick och la oss i stora dubbelsängen men självklart blir Cassandra helt pigg, så typiskt henne;) Men vi prata på en rätt bra stund innan vi tillslut somna. Herregud jag var så trött, mina ögonlock kunde knappt hållas uppe!

Upp tidigt idag då och ut på bussen ut till stallet...men skoningen gick bra och jag hann gå en liten, obsavera mycke liten, promenad med honom också!
När jag kom hem sen hade Cass städat och bäddat allting:) Gullis!
Nu har jag precis käkat upp min lunch och tänkte göra min iordning och sticka till stan för att kika lite..lönen kom ju igår!!:)

Ha en bra dag!


Lördag kväll!

Hallå där ute!
Sitter just nu och Beyoncé på repeat. Hennes nyaste skiva är grymmast!  All the single ladies lalala. Spisen går för fullt, håller på att laga lite middag till mig och Cassandra som i skrivande stund är på tunnelbanan! Den lilla gullisen ska sova här inatt:)

Men det får inte bli en allt för sen kväll för Leon ska skos imorn redan vid halv 10 så jag måste åka härifrån senast 9...precis vad jag behöver! Men vad gör man inte för pållarna?

Ojoj nu bränns det snart vi.
Kram på er!


Min hjälm

GPA TITIUM EXTREME BLUE NAVY
Gpa titium extreme blue navy

Nu har mina föräldrar hämtat min hjälm i eskilstuna! Wie äntligen har jag fått den=)


Agriahoppet

Nu har rankinglistorna börjat komma upp för agria hoppet. Självklart står jag inte med på dem eftersom jag inte hunnit kvala något pga. min och leons skador. Lite tråkigt men sånt händer..

Men kul är iaf att Lova Lindhe och Makarene ligger på 3:e plats just nu i hennes zon vilket betyder att dom nog kommer med till semifinalen på strömsholm och sen förhoppningsvis globen då om det går bra. Super super kul ju!! Stort lycka till<3

At work

Yes nu är jag på jobbet, sista dagen för veckan. Bara två veckor kvar nu! Inte för att jag tycker det är så jobbigt att jobba, att snacka i telefon är ganska kul:) Men visst är det skönt att vara ledig också. Känns som om jag knappt varit det den här sommarn!

Igår satt jag och kollade på tävlingsfilmer på mig och Leon från de 3 enda tävlingarna från iår. Åh gud vad sugen jag blir! Men i höst då jävlar...

I'm on the right track, yeah I'm on to a winner

Vi har fått automatiska hö-givare till stallet. Värsta lyxen ju:) Super praktiskt för dem som fodrar i stallet + att alla hästar får mat samtidigt och vid exakt tid varje dag. Hästarna tycker fortfarande de konstiga svarta skåpen i hörnen är konstiga, men dom vänjer sig nog snart!

Nu ska jag försöka sova om jag vågar...annars lär jag sitta här och framför tv:en ett tag till. Imorgon är det helg och då kommer Cassandra hit och sover över :D WIHO!

God natt:)


Vill ha



Träns:
Dyon träns med clips, slät nosgrimma
Stigbyglar + sporrar: JIN
Chaps: Parlanti
Hjälm: GPA titium extreme blue navy (HAR)
Kavajj: Kingsland classic navy navy
Pannband: Swarovski

Kolla sporrarna, dom är så extremt coola!

Torsdag

God Morning!
Nu sitter jag här på jobbet igen. Blev en rätt tidig kväll igår, gick och la mig runt 10. Mådde dåligt igen på kvällen...men på morgonen och på dagen känner jag mig helt ok men just på kvällen så mår jag inge bra:(

Vi håller på att boka en London resa på höstlovet:) Vi skulle egentligen åkt på påsklovet men då hade jag ju brutit foten så då hade det inte vart så kul att åka med kryckor och allt...så istället åker vi på hösten! Hela familjen ska med, men William och pappa ska kika på fotboll medans jag, syrran och mamma shoppar loss :D

Händer inte så mycket mer idag i mitt intressanta liv haha. Ska bara ut till Leon och ta av bandaget och fixa lite med honom!
Love Z

Kings Of Leon


Lite bilder från falsterbo


Ida väntar på taxi vid busshållsplatsen

Glad tjej haha

Falsterbo strand




Mer bilder kanske kommer senare.

One more round

Idag har jag och pappa kört Leon till veterinären! På longeringen såg han bra ut, vilket han inte gjorde förra gången. Sen på böjningen så var det fritt på h. fram (förra gången ½ gradig), bara en lite reaktion på v. fram (förra gången ½), och 1 gradiga hälta båda bak med reaktioner på knäna (förra gången 2 gradigt båda bak med reaktioner på haserna och knäna). Så det blev behandling lågt fram och sen båda bakknäna rå! Men känns skönt att det går i rätt riktning. Så nu skritt i 2 veckor och sen börja sätta igång och känner jag att det känns bra så behöver vi inte komma tillbaka, men känns det dåligt igen ska vi på återbesök.

Annars har jag varit på stranden en sväng med familjen eftersom jag är ledig från jobbet - skönt! Jag vågade (efter 15 min..) hoppa från hopptornet haha.

Nu väntas mat och sen ska jag och pappa åka och handla lite mat till mig för helgen så jag passar på att köra...JUSTE idag har jag fickparkerat för första gången haha! Men det gick bra.

Ha det bra!


God Natt

Tjena!
Tog en liten skrittur med Leon på 45 min uppsutten i jeans och gummistövlar...ibland är det härligt att vara borta från Strömsholm haha. Ibland klev Leon på riktigt bra, men jag tror ändå att det inte är helt bra imorn. Men vi får se!

Känner mig inte alls bättre, nästa sämre faktiskt...hoppas jag inte blir för sjuk bara, kan inte vara borta från jobbet!
Har nu på kvällskvisten legat och vilat mig lite framför "morden i midsummer" och tänkte krypa till sängs nu. Hoppas det känns bättre imorn, känner mig inte så pigg på att visa Leon för hand när jag känner mig så här:(

Hoppas allt är bra med er!
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Måste bara berätta..

VET NI VAD SOM HÄNDE I FALSTERBO?
Jag och Ida skulle hyra cyklar för att cykla till ICA i skanör men det fanns bara 1 cykel ledig så då tänkte vi att kunde skjutsa. Eftersom det är olagligt att skjutsa så gick vi självklart förbi poliserna men sen en bit bort hoppade vi upp. Då, bara 20 m senare kommer en polisbil, slår på blåljusen, tre poliser kliver ut OCH GER OSS BÖTER 500 SPÄNN. Alltså hur kan man få 500 spänn i böter för att man skjutsar på cykel? Vi blir iaf jätteirriterade och när vi är klara med allt som behövs göra så säger polisen "ha en fortsatt trevlig dag:D"...

...kul, du förstörde just våran dag!

090721

Buhu jag känner mig sjuk:/ Vaknade upp med världens frossa och tjock i halsen men jag har tvingat iväg mig själv till jobbet. Har tagit en alvedon så jag börjar känna mig lite bättre nu iaf...

Händer inte så mycket annat idag, ska ut till Leon ikväll och fixa lite inför morgondagen och sen ska jag försöka sova tidigt idag! Imorgon är det somsagt veterinären som gäller.

Ha en bra dag!


Dumma lilla häst:)

Såklart har Leon både gått och trampat sig fram och tagit av sig en sko medans jag varit borta. Är det typsikt honom eller är det typiskt honom? Trampet var det nog ingen fara med men självklart blir han öm när han sko är borta eftersom han är så öm-fotad. Så jag fick lite panik där ett tag eftersom vi ska till mälarkliniken på återbesök på onsdag, och jag vill ju helst att vi ska koncentrera oss på det som är behandlat istället för någon dum hov som inte har en sko...men nu lyckades jag äntligen få tag på en hovslagare med lite hjälp ifrån Linda så förhoppningsvis löser det sig iaf:)


Åhnej!!!



Hahaha titta vilken bild som pryder Kantzowskas (mitt gymnasiums) hemsida!!! En bild från programkampen;) Usch vad pinsamt. Och självklart ser man ut som jag vet inte vad!!

Tillbaka till verkligheten!

Hallå hallå! Är nu tillbaka efter en super (läs SUUPER) vecka i Falsterbo. Trots ett och annat missöde (Vi hade kunnat hamna i Oslo pga. ett litet misstag haha) så har vi haft det sååå bra och såå roligt! Har träffat en massa underbara skåningar och också en hel del vänner från både Strömsholm och här hemifrån. Pernille har faktiskt hängt med en del på telefon:D (och det tror jag några andra gjorde också...) Och tro det eller ej, det gick faktiskt bra för mig och Ida att sova i tältet ;) Fast det var grymt skönt att sova i riktig säng i natt.

Hela resan började med att vi fick ta en taxi från tempo till tunnelbanestationen, dvs. ca 50 m för att vi hade så himmla mycket packning. I Falsterbo såg vi lixom ett sällskap på 4 pers och vi hade mer packning än dom...Det tog 7½ timme med buss från Stockholms busscentral ner till Malmö. Sen var man tvungen att ta sig från svävarterminalen, där bussarna stannade, till Malmös lokaltrafikscenter och det var inte så långt men med våran packning tog det hur lång tid som helst. Vi var så trötta och vi orkade bara gå 10 m itaget innan vi var tvungna att vila, haha! Det tog ett tag för oss att hitta rätt buss men sen tog det ca 40 min till Falsterbo. På något konstigt vänster 12 timmar senare står vi där vid sista buss stationen och inser att det är hur långt som helst (med våran packning...) till campingen så vi ringer en taxi;) Tillslut står vi där vid våran campingplats och ska sätta upp tälten men det gick faktiskt bra förutom en pinne som vi inte riktigt visste var den skulle sitta haha men den hamna rätt tillslut. Då, 22:30 inser vi hur otroligt hungriga vi är eftersom vi inte ätit sen 8 så då går vi till campingens servering MEN DÅ HAR DOM STÄNGT!! Så vi får käka varsin glass till middag..kul haha.

Vi har hunnit med väldigt mycke roligt och fy vad trötta vi var påvägen hem! Men vi är så nöjda med veckan:)
Ni får se bilder ikväll när jag kommer hem för jag sitter på jobb nu.
Hörs!

NU DRAR VI!

Goodbye Stockholm, Helo FALSTERBO!!

NUUUUUUUUU DRAAAAAAAAAAAAAR VIIIII


It don't matter if your black or white, lalala

Hallå bloggen! Ligger här och lyssnar på MJ, som vanligt som de senaste dagarna..han är as grym!
Efter stallet möttes jag av Ida som låg och sola på studsmattan, haha. Stackarn hade fått vänta på mig i 2 timmar! När vi kollat igenom hela hennes packning (haha allting ligger på golvet i hallen just nu..tur att inte mammsen är hemma) och gjort oss lite iordning eftersom vi borde såg ut att komma från hell, tog vi tunnelbanan in till v-by för att fixa lite saker inför falsterbo. Käka lite middag där och nu är vi tillbaka hemma!

Resten av kvällen lär gå åt till att packa, fräscha till sig lite inför veckan och taggataggatagga! Det lär behövas eftersom vi kommer sitta på en buss i 7 timmar imorgon...men med x kilo godis och lite MJ, Beyoncé och Paramore ska det nog gå bra:) Åååååh det ska bli så himmla roligt.

Hoppas ni får en super vecka FÖR DET SKA VI HA!!!♥♥♥♥♥♥♥

Beyoncé - Sweet dreams

Bilder från igår


Linnéa mumsar glass

Carro och Danne

Sötis

Danne skulle fick en klubba om han gick fram och fråga hur mycket
han tjänade på sitt uppträdande;) Men sen ville han inte ha nån klubba iaf...

Älsklings Carro och jag

Min snyggast sida, haha!

Stockholms turister, haha

1 dag kvar till falsterbo tjalalalala

Hallåhallå!
Igår kom somsagt Danne och Carro H hit till storstaden så jag och Linnéa passade på att visa stockholm lite. Vi gick runt lite i gamla stan och kungsträdgården och så stannade vi och käkade glass på B&J glassbaren. MUMS! Jag och Linnéa tog en marrängswish för 69 kr (!!) men det var inte riktigt värt pengar..kändes lite för vanlig ;)

Dom var jättesnälla och körde ut mig och Linnéa till Leon! Fixade lite grejjer där, gick bla. en powerwalk med Leon på 50 min, då kände vi oss väldigt duktiga!

På kvällen fixa vi lite god mat och sen somna vi till one tree hill!

Idag kommer Ida och så ska vi fixa lite inför imorgon!
Men nu ska jag ut till stallet.
KRAM

MJ and BEYONCÉ

Bästa med att vara hemma själv? Man kan lyssna på hur hög musik man vill :D Så här sitter jag med Miachel Jackson och Beyoncé på absolut högsta volym!

Carro och Danne borde vara hem om tjugo min. Då ska vi in till stan och fixa lite grejjer inför falsterbo och sen blir det B&J glassbaren och då joinar Linnéa oss också!

Känner mig lite stressad då jag fortfarande sitter i pyjamas med mitt lockiga hår åt alla håll. Dags att ta fram plattången och få något gjort här! Kraam




Taggar redan inför falsterbo;)

Minne till MJ


Fan vad coolt!!

Sleeeep

Tjabba!
Kom nyss hem från Frippo där jag och camilla (och såklart frida) kollade på Twilight, and I'm in love som vanligt! Innan filmen var det grillning hos Camilla med min familj och några andra familjer. Camillas pappa hade kommit på lite lekar också, haha, men det var trevligt trevligt.

Här hemma håller dom på att fixa det sista - mamma,pappa och william åker ju till kreta imorgon. Och jag är mycket avundsjuk. Lite update från Malta och Agnes - hade visst varit lite problem med boendet men det verkade som om det löst sig nu på kvällskvisten...

Tänkte gå och lägga mig nu för jag mår inte så bra:( Har ont i huvudet och svullen i halsen. Jag får INTE bli sjuk nu. Inte till falsterbo! Vore så himmla typiskt mig.

Imorgon kommer Carro H och Danne och hälsar på mig här i the big city! Vi tänkte ta en sväng in till gamla stan och checka in B&J glassbaren. Sen på kvällen sover Linnéa hos mig:)
Sen är det bara 2 dagar kvar till Falsterbo!!!

God Natt

Lördag och 3 dagar kvar till falsterbo

Det hände inget speciellt igår kväll..Frida och jag satt och snacka ett bra tag medans jag passade William och sen när mamma och pappa kom hem sprang vi ner till videodraken för att hyra film men när vi kom dit precis när dom stängde:(
Istället gick på hem till Frida och kolla på "Not another teen-movie". Den är rätt rolig men jag var så himmla trött så jag somnade under filmens gång. Jag brukar fan aldrig kunna somna till filmer men den här sommarn gör jag det nästan alltid!

Nu har jag och Ida bokat bussbiljetter så nu är vår resa på G. Det är ju massa som ska dit!! Kommer bli stört kul. Så på tisdag bär det av:D

Ska ut och övningsköra lite nu med pappsen!
Ha en bra lördag
Zeldis


Körningen går frammåt!

Jag lyckades köra ända från alvik, IGENOM brommaplansrondellen och ut till ekerö! Och så hela vägen hem såklart! Grymt stolt är jag.  Nu börjar jag känna mig riktigt säker..iaf på den vägen:) Men nu känner jag att det är dags att hitta lite utamaningar, för det står lite stilla i lärandet just nu om man säger så;)

Pappa hjälpte mig med sakerna i stallet medans jag tog en skrittur på Leon. Vi börjar öka tiden nu så det känns som om vi kommer frammåt iaf! Och så var det sista medicindagen idag.

Just nu sitter jag och väntar på att Frida ska ringa mig. Hoppas att hon lyckats fått ihop några planer för kvällen!

Redo för körning
Redo för att köra mitt i vintern!

Sista minuten innan seemesterrrr

Tjabba! Nu ska jag dra härifrån om någon minut.
Tidigare hade jag precis bestämt mig för att åka till Carro H i strängnäs ikväll, men så ringde pappa och sa att jag måste vara hemma med William för han och mamma ska till södertälje och kolla på U18 finalen i basket..Så då gick den planen åt skogen! Men istället ska jag och Frida hitta på något roligt när dom kommit hem.

Men ska somsagt dra härifrån snart, pappa hämtar upp mig Brommaplan så kör jag ut till stallet. Det blir en liten skrittrunda på Leon idag också:)

Ha det bra så tackar jag för mig på jobbet och säger hej till 1 veckas semester:D
Kramkram


Oh vad pinsamt

Jag försov mig idag!!!!!!!!!!!!!!:( Så himmla pinsamt. Men fick upp pappa ur sängen så han kunde köra mig så nu är jag iaf här, 30 min försent...den här dagen kommer gå åt helvette...ramlade tillochmed i trappan påväg upp till kontoret precis efter jag hälsat på en som jobbar här...kulkulkulkulkul. men sista dagen idag innan semestern så jag ska nog överleva

Inatt åkte min syster då! Lyllos. Så nu sitter dom på planet till värme och sol medans jag sitter här ochj kikar ut på skit-väder.
Jaja hoppas eran dag börjat bättre än mig!
Z...

When you can live forever, what do you live for?

Jag har suttit på Leon på första gången på 1 vecka och 2 dagar idag:D Visserligen bara skrittat runt i ridhuset i 25 min, men ändå!:D Stackars lilla leon, har tycker att livet är så tråkigt just nu! Men det är bara 2 veckor minus 1 dag kvar till återbesöket. Sen får vi se vad som händer därifrån.

Självklart missade jag Malin på P1 idag...men jag hoppas det går att lyssna på gamla program på internet sen. Vore ju roligt att höra!

Nu har jag precis kikat klart på Wallander - Hämnden med Frida och ska precis gå och sova. Klockan rinner iväg som vanligt..men imorgon är det sista dagen inför semestern. Känns skööönt! Och kul att min syster åker till Malta inatt vid 04.00. Är inte ett dugg avundsjuk...

Vi hörs!
Zeldis

Missa inte!!

Alla häst-människor:
Glöm inte att Malin Baryard är sommarpratare idag på P1. Programet går klockan 13.00-14.30, men om man inte har tid att lyssna då kan man lyssna på reprisen ikväll klockan 22.12-23.40. Det ska jag göra eftersom jag är på jobbet nu!


 

Falsterbo, here we come!

Japp nu är det bestämt! Jag och Ida skiter i alla jobbiga höjda priser på sista-minuten och drar till falsterbo istället. I tält ska vi bo, haha hur ska detta gå? :D Men kul kommer det bli, det ska vi se till:) Vi åker dit på tisdag iaf och hem på söndag!
Bestfriend och jag

Nu är det sängen som väntar. Är väldigt trött och det är en ny dag imorn på jobbet!
Hoppas allting är bra med er!
Zeldis


Rädsla

Jag tror nog aldrig att jag varit så rädd för blixten som jag var igår. Fyfan! För att komma ut till stallet tidigare tog jag en buss som stannar så man får gå 5-10 min ner till stallet, inte alls långt. När jag satte mig på bussen hade det faktiskt klarnat upp lite från ovädret, men precis när jag går av bussen ser jag hur hela himmlen blir svart och det börjar ösa ner, dubbelt så mycket som förut och så började det blixtra så hela himmlen blev gul och åska så att jag trodde att himmlen skulle gå sönder. Vägen ner till stallet går brevid en stor äng så jag var helt livrädd för att blixten skulle slå ner i mig så jag sprang, lite halvhalt sådär, hela vägen ner till stallet och samtidigt börjar det hagla som fan. Ni förstår inte hur rädd jag var, hela tiden tänkte jag "nu dör jag NU DÖR JAG". Sen när jag kom till stallet och kunde andas ut tillslut var jag helt genomblöt och hade skit ont i halsen eftersom min kondition knappast är på topp...och jag som hade mina nya skor på mig:( (men dom klarade sig som tur var)

Klockan 9 igår var det morden i midsummer så jag gick ner till Frida. Och det är väll som alltid lite läskigt att kolla på så när jag gick hem var det bäcksvart och dugga lite så det var lite läskig stämmning så jag gick lite fortare hem och tänkte att när jag kommer hem är det full-liv som vanligt så då slipper jag vara rädd...men då har dom fortfarande inte kommit hem från sm:et så det är alldeles svart och tomt och tyst i huset:( Jag satte mig direkt i soffan och satt där hela tiden tills dom dom hem..som tur var det bara 15 min;) Menmen jag får väll skylla mig själv!

Min hjälm har kommit

GPA TITIUM EXTREME BLUE NAVY
MIN NYA HJÄM HAR KOMMIT TILL SVERIGE :D:D
Gpa titum extreme blue navy.
Wiihoo!!

Receptionist javisst!

"Välkommen till Aon, godmiddag"
Så ser mina dagar ut just nu. Eller ok inte hela dagarna kanske eftersom det inte kommer in så många samtal, men tillräckligt många för att lyckas göra några tabbar ;)  Jag hade ju världens tur också när jag skulle ta mitt första samtal, ja då är det någon engelsk man som ringer och jag hör verkligen inte vad han säger, och så blir jag jättenervös och kommer inte på något att säga på engelska så det slutar med att jag får koppla vidare han till min kollega...gud så pinsamt det var. Och idag ringde det in någon dansk som babbla så mycket att jag inte hörde ett ord, men då fick jag chansa på att koppla honom till en person och då hamna han rätt som tur va!  :)
Och så ska man hålla koll på massa olika försäkringar och bla bla bla. Men för varje samtal lär man sig mer och mer och det är verkligen ett kul jobb. Verkligen något jag skulle kunna tänka mig i framtiden (om man nu helt plötsligt skulle tappa intresset för hästarna!)
Men det är lite annat som händer utan telefonen också. Posten ska stämplas och hämtas, det ska hållas fint på alla våningarna och fiskarna ska hållas vid liv:P

Ikväll händer inget speciellt eftersom det är jobb imorn igen! Eller först är det Leon som gäller då men det tar bara nån timme (plus 1½ extra timmen för dit och hem väg...) eftersom jag inte rider på honom, och sen ska ajg kolla på någon bra film med Frida. Resten av min familj är i Södertälje och kollar på basket SM. Sen blir det tidig läggdags eftersom man ska upp klockan 7 imorgon.

Och när man trodde att det inte kunde regna mer än vad det gjorde, öppnade himlen sig över Stockholm precis lagom till man ska gå hem...kul...väldigt kul!
Hoppas det är bra med er och att ni har en bra sommar!
Zeldis

RSS 2.0