GRATTIS LINNÉA RONSTEN 18 ÅR!!<3

Wiho, Linnéa har blivit hela 18 år idag!! Det har firats med otroligt mycket tårta och kakor i hennes lilla lägenhet i sofielund. Jag kan säga att vi definitivt rullade hem där ifrån...

Leon har gjort sin hopp-debut sedan juni, tjiiho! Var med på våran sporhopp träning men tog det väldigt väldigt lugnt. Hoppade några småhinder i "bock"-storlek på rakt spår några gånger. Han var pigg och glad så det var kul:) Även fast han är väldigt oriden och så just nu så känns han ändå fin vilket känns skönt eftersom jag gott och fasat för Leon's igångsättning hehe..

Imorgon blir det hoppning för Linnea Ericsson på Idas häst, Chuttiz. Det ska bli spännande eftersom det är första gången för Linnea och för att Chuttiz inte hoppat så mycket regelbundet på ett tag..men det ska nog gå bra!

Annars rullar allting på som vanligt. Ingenting i skolan, stalltjänst och dagelev, kalla dagar, och underbara vänner! Idag har det även snackats student och skiva, så på klassrådet nästa vecka blir datum och allt bestämt - najs men ändå himmla sorligt...

Vi har några uppgifter i skolan som måste göras så det är nog bäst att sätta igång med det. Ska nog ta datan med upp i sängen eftersom jag och Ida gjort så himmla mysigt där uppe nu:) Vi har satt ihop sängarna som en dubbelsäng, flyttat lite lampor och sådant så hela rummet känns mycket större. Ida ligger redan där uppe duktig som hon är så jag ska nog gå upp och joina!

Föresten imorgon är det Grey's premiär och jag kan säga att jag,stina och hanna kommer ligga bänkade framför 5an klockan 21!!


Love.

Hallå. Var ett tag sedan..
Helgen har spenderats på SPA med mamma och agnes och det var väldigt skönt. Fick en massage behandling och så bodde vi på hotell, åt god mat och bubbla lite bubbelpol!
Kom tillbaka till strömsholm igår kväll. Blev en sväng till västerås med Ida och hennes mamma och handla på ICA maxi (!) och käka på donken.

Idag har det varit fullt upp. Var uppe med tuppen och red först Leon och sen Carls nya, Danny. Båda fick trava lite bommar. För Leon var det första gången på 2-3 månader:) Skönt att börja komma igång lite igen! Sen blev det lite stressigt för jag  var på Kyra Kyrklunds clinic idag här på strömsholm..från 11-5!! Men det var lärosamt och minst sagt blev man inspirerad och peppad.

Nu på kvällen har jag först varit och gymmat ett tag och sen har vi suttit här hemma alla tjejor och käkat tårta för bästa Cassandra fyller 17 år idag! GRATTIS<3

Nu ska jag sova för imorgon är det en ny Kyra clinic att vara pepp till.
See you.


Love.

iiiiiiih 58 dagar!

Tisdag

Jag älskar mina vänner! Dom är så himmla underbara och jag fattar inte att det är slut om några månader. Förhoppningsvis inte med oss, men med detta. Tryggheten att träffa alla er varje dag<3
Usch jag ska inte börja med böligheter nu så här långt innan men ibland slår tanken en...

Jahap. Igår lagade jag, Malain och Ida mat här i vårat lilla hus och sen kommer Cassandra över och prata lite:) Dagen idag har varit väldigt bra! Först lite unghäst på morgonen, Malin som red. Aquatini har dock blivit lite, eller väääldigt svullna i benen. Det är typ som lyktstolpar! Han har sådan mugg men nu har han fått peniclin och nån salva som ska hjälpa bättre. Han fick gå med idag ändå för det är viktigt att dom får röra på sig när dom får lymfangit som han har fått i detta fall, så att svullnaden går ner - som den gjorde.

Sen var Ida mycket snäll och låna ut Chuttiz så jag kunde vara med på våran sporthopp träning. Det var såå kul att vara med igen även fast vi bara hoppa bockar och små hinder. Chuttan var duktig och hon är så himmla rolig. På slutet satt jag där på halvlånga tyglar och bara styrde runt henne, haha men hon galopperade glatt på:)

Demo för Lotta Björe efter lunch och sen tappsko kurs men vi gick bara igenom vad alla verktyg heter och lite frågor och sånt inför nästa vecka på testet är!
Hängde lite i stallet ett tag efter det, borsta lite på Leon samtidigt som vi klippte Stinas häst, kompis! Har varit iväg på ett litet möte i strömsholms skolan också.

Nu blir det stallet för stallmöte och sen rida Leon:)
Kram på er!


Måndag och ny vecka

Tjenatjena!
Ganska softa dagar vi har här måste jag säga. Började kvart i 11 och slutade kvart i 2 ;) Superskönt! Och med tanke på vad vi gjorde på lektionerna idag så är det suuuuuuper soft. På första lektion satt vi i datasalen och då gör man ju allt annat än det man ska hålla på med. Ex. idag så satt jag och Ida och kollade på resor hela lektionen, ååååh vad vi vill åka nu nu nu nu!! Men frågan är bara var?

Ska bara få något i magen sen blir det stallet och min älskling Leon jag inte träffat på hela helgen:)
KramKram!

sunday.

Yo!
Först och främst - tusen grattis till Johanna som äntligen fyllde 18 år i fredags! Och tack till trevligt lunch/fika bjudning idag.

Jag har varit väldigt duktig med körningen i helgen! Körde 30 min i fredags, 90 min i lördags och idag körde jag först till Sollentuna och sen senare hela vägen till Strömsholm för första gången. I'm on my way! Nu blir det 2 hemma helger fram över - 1a helgen spa och 2a helgen fyller Linn 18 så det blir lite firr där - så då blir det till att köra. 3 månader och 11, snart 10, dagar kvar till 18!

På tal om nedräkning. Vad säger vi om 60 dagar? 2 måndader precis idag. Åh skrev jag nyss 2 månader? Fy vad jag längtar. Min väckarklocka idag var Agnes som tjöt om Edward - flög upp ur sängen och på tv visades New Moon trailern. 2 min av kärlek och sen kunde vi båda konstatera att längtan är för stor. Herregud, skriver jag om en film just nu?

Right now - Ida is sleeping. Snart jag med, men först måste telefonen ladda så jag kan somna till lovely music!
Kram.


and for this I can't wait

61 dagar!

twicandy.blogg.se
twilightobsession.blogg.se
håller mig vaken fram tills 20 november.


Love it.


Muse - Resistance


Lady Gaga - Paparazzi


<3


High on life

Hello! Ursäkta mina dåliga uppdateringar men har inte haft tid/lust att skriva varje dag. Händer inte så mycket häller så det finns inte så mycket att skriva om;)

I torsdags var det lite people hos oss bla. PERNIE!!! Bästa har kommit hem från USA och det var så himmla skönt att träffa henne igen. Har saknat henne till tusen!

I fredags var det 2 lektioner på körskolan, gick bajs i början men lite bättre mot slutet. Hade skolfoto som också blev bajs, fyfan!! Sista skolfotot och så blir man as dålig...hade judo i skolan och sen åkte jag hem. Åt lite mat med familjen och kolla på "Rain man" på kvällen men vart så stört trött att jag somna halv 10.

Idag så väckte pappa mig runt 10 så åkte vi och övningskörde i 1½ timme..gick as as dåligt. Höll på att få punka 2 gånger...Sen hem och gick till vällingby med mamma och Agnes. Köpte lite smink och försökte hitta någon slags höst jacka men fastnade för 100000 kavajer men kände att jag nog väntar till london som vi ska till om 5 veckor :D Jag hittade stört mycket fina saker och fick verkligen kämpa för att hålla kontrollen på mina pengar, hehe.

Har varit hos Frida nu en stund på kvällen också och sagt hej och kollat lite på en film. Camilla kom förbi en stund också och hälsa.

Nu ligger jag här helt död och funderar på att kolla klart på filmen vi såg igår och kanske köpa b&j..mumms!
Imorgon ska jag till Johanna och fira henne för hon fyltt 18:) Sen blir det köra till strömsholm..gud vad helgen går fort..

Snart morgonstalltjänst

Tja, blir ett litet snabbt inlägg här för jag måste på stalltjänst om 5.

Igår var en riktigt fullspäckad dag. Började med stalltjänst som tog lååång tid för vi var en kort. Fick stressa jättemycket upp till unghästkursen men Aquatini var redan iordninggjord så det var bara att hoppa upp. Första gången jag red på honom och det var första gången dom gick på stallplan så han var rätt spänd, hehe fast det var nog jag också! Travade och galopperade lite samt träna lite ledande tygeltag. Han släppte till lite bättre efter galoppen.

Sen släppte vi ut dom små pållarna innan jag gick ner till kungs och gjorde iordning Chuttan, idas häst, för träning. Och sen började hästkaoset. Galiano, malins häst, hade blivit sömstucken så han var ganska varm i ett ben så hon skippade träningen. När Stina skrittade runt på sin häst klev han på något och blev helt plötsligt jättehalt men efter nån minut gick det över så hon kunde rida ändå. Och vad händer sen? Jo när jag började trava Chuttiz så är hon också halt. Eller hon markerar. Så det var bara att gå ner till stallet igen, as surt!

Lunch och sen var det dressyrdemo men det behövde inte jag gå på eftersom jag går sporthopp, hehe. Klassråd halv 2 och sen vår första lektion i tappsko. Haha fyfan vad jobbigt det här. Blev så jävla varm! Men det var rätt kul faktiskt. Såg Latina, den hästen jag "skodde", trava runt på stallplan och hon verkade inte vara halt iaf så jag gjorde nog rätt haha!

Stalltjänst igen och sen travade jag Leon 10 min på stallplan samt försökte få lite kontakt med honom och jobba honom lite. Gick sådär men har absolut inga krav eftersom han är i igångsättning.
Sen på kvällen hade vi lite myskväll här jag, ida, stina och jennifer. Kollade på ngn film som gick på 5an och käka lite godis.

Nu börjar stalltjänsten snart, måste sticka!

titta dit, titta hit, trampa dit, trampa inte dit osv. osv.

Idag har jag kört mina första körlektioner:D Det gick bra även fast jag fick ändra en del i min körstil men min körlärare tyckte jag var lättlärd så det här kommer nog gå bra! Har 2 st till lektioner på fredag och sen åker jag hem i helgen och kör lite med pappa.

Igår red jag ut med Matilda, ända bort till löten och trava lite på rakbanan. Leon var duktig men ni kan ju tänka er hur roligt det ser ut. Huvudet högst upp i vädret och paddlar på med sina långa ben haha!

På kvällen var jag och Ida hos Line och kolla på film. Jag och Cass skulle kolla på VMA på vällen men när vi vakna 02.07 så orkade vi verkligen inte gå upp hehe. Men jag har kollat på trailern ändå och den är SÅ bra.

Snart stallet, nu gossip girl.
<3

Söndag

Hallå!
Helgen har rullat på som vanligt. Imorse åkte Ida på tävling och jag har haft morgonstalltjänst åt Carro nu på morgonen. Jag är så stört trött, somnar nästan här bakom data skärmen. Men jag måste ändå börja bege mig mot stallet snart för att rida Leon! Sen får jag nog gå och lägga mig för klockan 02:00 och några timmar framåt kommer jag vara vaken för att kolla på VMA! Dels för att det är kul att se på och sen så ska dom visa en ny New Moon trailer och det kan man INTE missa. Jag hoppas att Cassandra kommer hem idag så vi kan kolla på det tillsammans, för jag lovar att hon inte bangar :D

MTV Video Music Awards | Twilight: New Moon

källa: twicandy.blogg.se


Spicy hot!

Shulululululu vad händer? Här håller jag och Ida på och göra oss iordning för vi ska dra till spicy hot och käka lite ikväll med Hanna, Malin och Alexander.

Träningen var lite kaos. Nu har det varit 2 dagar i rad att Christer inte har oss på sitt schema men ändå säger dom att vi ska rida för honom? Det är bara så typiskt strömsholm! Christer är så snäll så han klämde in oss ändå men det blir ju stressigt att få ihop allt på 30 min. Hoppas bara att det blir ändring på det här nu för så här kan det inte hålla på hela tiden.

Sen vart det stress till unghästen men det var Ida som red. Aquatini var lite busig idag:) Men han är klart gulligast av alla! Och finast såklart, hehe. Idag travade vi bommar med dom första gången och galopperade över bockar. (Obasvera att detta är 4 åringar, någon är 5 år så vi rider inte in dom helt från början). Dom var duktiga dom små pållarna!

Jag ledde bara Leon idag, tänkte att han skulle få en liten paus i igångsättningen..ge honom lite tid helt enkelt. Fredag, lördag och söndag blir det uteritt med 5 min trav.

Nu blir det lite stressigt visst. Spicy väntar!


New Moon-love

70 dagar♥
Föresten, om ni vill ha en snygg framsida med google så gå in på http://en.youstyle.org/?paged=2 och sök så hittar ni jättemånga och fina framsidor. Ni kan ju gissa vad jag har för tema?

Onsdag kväll / Torsdag fm.

Igår var en ganska händelserik kväll för att vara strömsholm! Jag, Ida och Malin lånade Kattas bil och så åkte vi till köping och åt på donken, hehe. Mums vad gott det var! Vi var där runt 21 och då hade vi inte ätit på super länge så vi var stört hungriga. Danne och hans kompis kom dit lite senare och prata lite men dom åkte hem sen.

När vi kom hem kom Line förbi en stund och snacka lite skit och kolla på tv. Då ringde Matilda och fråga om Ida ville köra hon samt Johanna och Amanda till krogen och eftersom dom bara var 3 st så kunde jag följa med Ida som sällskap så hon slapp köra själv. Så vi drog till Amanda en stund och snacka lite innan vi körde dom till Västerås. - Körde hem och slappa lite sen hämta vi dom runt 2 - Körde hem och somna på stört och jag kan säga att både jag och Ida hade svårt att gå upp imorse, fyfan vad trötta vi var!

Nu på morgen har vi haft vår första lektion i "hästens hälsa och sjukvård" och gud vad intressant det är! I 1½ timme satt man helt koncentrerad. Andras lektioner somnar man lixom efter 5 min! Så det ska verkligen bli kul att fortsätta kursen. Idag repeterade vi lite matsmältningen och skelettets funktioner, lite fodergiva och alla värden, dvs. puls, andning m,m. Pratade lite även om frågor som kom upp om allt möjligt. Hehe hon sa att hon aldrig varit med om en rsg klass som varit så intresserade så jag antar att det var bra;)

Nu tänkte jag gå till kungs, vårat stall, och gå en sväng med Leon innan våran träning för Christer där jag ska stå på backen!
Ikväll ska vi förmodligen ut och äta igen. Vi höres.


Onsdag

Ojdå, mitt inlägg igår skulle bli lite bättre där jag täntke förklara lite Christers system men sen blev jag lite skrämd när jag satt här vid datan så då fick jag skippa det helt enkelt. Får skriva ett annat inlägg om det senare för just nu hinner jag inte. Ska på matte om 10-15 min när Ida duschat klart bara!

Idag fick jag äntligen sovmorgon! Såklart vaknade jag när Ida gick vid 8 och så kunde jag inte somna om men det var skönt att ta det lite chill på morgonen.
Kvart över 10 var det träning för Christer - första träningen för sporthopp:) Blev lite strul innan men det ordnade sig tillslut fast det blev till resultat att lektionen blev väldigt kort. Men imorgon ska dom rida för honom igen! Så jävla tråkigt att jag inte kan vara med. Istället får man bara stå på backen och kika. Man lär sig självklart på det också men det är ju mycket roligare att rida...

Vid lunch försökte jag och Matilda få ihop en liten tävlingsplanering - inte för att det gick så bra för min del precis. Fick börja bakifrån och kika lite, hehe men det är nog då jag kommer börja komma ut på banorna igen. Nu vet jag iaf vad det finns för tävlingar så att jag kan planera sen när jag kommer igång!

Skoldagen avslutades med unghäst där vi tog ut hästarna en stund i skogen. Leon och jag gick dit en stund senare och gick lite över stock och sten och sen gick vi till tågbanan och trava i 5 min. Matilda hade tydligen någon bra igångs-sättnings-plan på papper som hon skulle kolla upp. Det var någon häst som tydligen hade haft samma skada som gjort den planen och det hade fungerat bra så jag hoppas på den. Vill ju att det blir en bra igångsättning så skadan inte kommer tillbaka.

Ikväll kanske vi skulle in till västerås och käka lite men vi får se om vi kan fixa någon bil. Ida har ju körkort men ingen bil! Nej nu är det verkligen dags att ta sig upp till matten. Hörs!

Tisdag

Tjenamors!
Idag började dagen med unghäst klockan 8. Ida red lilla aquatini på tåg och stackars Jennifer ramlade av och gjorde illa ryggen som hon redan har problem med..stackarn!! Där efter följde klassråd och sporthopp lektion som jag bara stod på marken på eftersom Leon inte är helt igång än.

Hela eftermiddagen bestod av demo, dvs. typ clinic med Christer Eriksson. Det var så stört bra och han gick igenom hela hans system från grunden. Han vet verkligen vad har pratat om och det verkar ha en bra mening. Vi fick se massa olika hästar och olika ryttare. Han vill ju att alla hästar ska gå på bakbenen, ingen häst får gå på bogarna. Han har några olika övningar där man bla. får rida med en hand och "vippa" upp dom så att man verkligen får känna var hästens bakben är. Vi ska rida för honom imorgon, så himmla tråkigt bara att jag inte kan vara med:/

Leon och jag skrittade ut i skogen bland stockar och sten så han fick lyfta på benen ordentligt. I början slog han i allt men efter en stund lyfte han faktiskt på benen ordentligt. Han var lite olydig bara ibland och ville gå ifrån när jag ville att han skulle stå stilla. Det är lite jobbigt att rida honom i skogen den här årstiden också för det är så jädrans mycket mygg så han blir helt galen på dom. Samma sak med att släppa han i hagen. Han går typ bara runt runt för att undkomma de små äckliga djuren!

Nu på kvällen har Ida lagat en riktigt god middag:) Tack gullis!! Kollade lite på Christers kvällsträningar i röda också och nu tänkte jag sova!
God Natt.

Run this town toniiiiiiight


Paramore - Use somebody



Har ni hört den här covern på kings of leon's - use somebody med paramore? Fyfan vad bra. Men klart, blandar man en bra låt med ett bra band kan det inte slå fel.

Måndag

Hejsan!
Dagen till ära har varit en mycket soft dag. Började med att släppa ut Leon runt 8 och sen hade vi fadderdag med ettorna vid 10 och det höll bara på i 2 timmar. Vi spelade brännboll och gick någon konstig tipspromenad. Haha roligast var ju att se alla halka i gräset när vi spela brännboll!

Leon fick en skritt-tur runt strömsvik med malin,emmy och linnéa och deras hästar! Och sen har jag och Malin faktiskt varit duktiga och rycka våran unghäst's man idag haha. Blev så jävla fult från början men Stina som går kandidentåret på hippologen hjälpte oss så nu ser han välvårdad ut:) Bästa var när malin klippte pottlugg hahahahahaha. Stackars Aquatini:)

Igår hände inte så mycket. Hade stalltjänst morgon,lunch,em och kväll. Leon blev tömkörd av Karin Morgan och sen på kvällen hade vi en liten middagsbjudning (haha) till vårat lilla stenhus med några vänner. Det blev jag, Jennifer, Malin, Ida och Cassandra! Cass sov här sen också för det är värsta kaoset uppe på lilla, har varit en massa vandalisering så hon tyckte det var bäst att sova här inatt, hehe.

Nu är jag verkligen stört hungrig! Ida min lilla sambo kommer hem snart och då ska vi laga lite curry-kyckling! :D Sen blir det nog myskväll framför tv.
Hörs imorgon om inte senare!
Kram.

losing my way

75♥

Lovely people!

Tjenamors!
Igår var en mycket mysig kväll. Först hade dom lagat middag och sen satt vi och mumsa B&J till 2 st filmer. Men kom i säng lite för sent för att morgonstalltjänst nu på morgenen...försov mig till fodringen men vakna som tur var och kom till 7 så jag kunde göra allt det andra.

Direkt efter så mockade jag åt Leon och Galiano, malins pålle och sen red jag Leon. Först skrittade vi en bit upp på åsen så han fick lyfta lite på benen och sen gick vi till tåg-banan och travade några varv. Han har nästan inga muskler kvar stackarn..tänkte fota han lite senare idag och så ska jag fota han om 1½ månad och se hur resultatet blir!

Nu ska jag käka lite frukost/lunch innan lunchfodringen. Ha det bra!

Fredag kväll

Kom precis in från en skrittrunda runt strömsvik på Leon! Nu ska jag bara byta om lite snabbt och sen gå och ha myskväll med mat och b&j med bästa tjejorna. Ha en trevlig kväll:)

Och...

tradadadadam...det är 76 dagar kvar till New Moon. Det närmar sig:)

Friskförklarad häst:)

Hejhopp här är det en glad Zelda som skriver! Leon har blivit friskförklarad idag:) Så himmla skönt och så stöööört kul. Nu får jag äntligen rida igen! Visserligen blir det igångsättning nogrant but I can't wait!!

Sitter och kollar lite på top model och tänkte snart bege mig ut mot stallet och mocka lite åt min bästa pålle! Allting känns lite roligare nu när man vet att han är frisk wiiiiiiiiiie!! Sen blir det nog en skrittrunda runt strömsvik.

Hörs senare!
kram

Vet. pepp

Alltså natten till idag var hemsk. Vaknade 2 gånger av att jag kall-svettades så stört mycket, så äckligt! Och samtidigt så blir man ju hur kall som helst så fick ta på mig massa fler täcken och så..usch.
Sov över första lektionen idag eftersom jag mådde skit inatt alltså, sjukanmälde mig, men sen blev det mycket bättre på dagen så jag gick först en sväng med Leon. Sen hade vi unghäst, första gången vi red på dem fast det var Ida som red på våran unghäst (det är jag, malin och ida på en unghäst). Våran pålle är super söt och är efter en blue horse häst så den är en liten fin dressyrhäst:)

På em. kollade jag på våran sporthopp träning med charlie och sen skrittade jag ut Leon med min kusin och hennes klasskompis:)

Nu har pappa anlänt och vi har varit och hämtat transporten och nu sitter vi här och dricker lite té. Ska snart sova. Imorgon blir det vet. igen med Leon. Hoppas på det bästa!


Mys hos familjen Mellström-Kalm

Alla ljus är tända, tvättmaskinen är på, det är diskat i diskhon (eller ok, inte det jag nyss ätit med..) och det är städat. Ida har precis gått och lagt sig, hon ska upp på morgonstalltjänst imorgon. Jag å andra sidan har sovmorgon - lyx? Nej jag hade gärna varit frisk även fast jag vart tvungen att gå på stalltjänsterna. Känner mig dock ganska trött så jag antar att det blir sängen för mig snart också. Det vore väldigt skönt!

Imorgon kommer pappsen hit. Vi ska med Leon till veterinären på fredag igen. Jag är såå nervös. Alla tidigare gånger så har man nästan "önskat" att han varit dålig så man kan gjort något åt det eftersom han inte kändes bra, men nu känns han bra och då vill jag så gärna att han ska vara det också! Men..det finns inget jag kan göra åt det så jag får helt enkelt vänta på resultatet..usch!

På tv går det något konstigt amerikanskt - japanskt - program, hehe lite konstigt men det är rätt skrattretande! Ok nu sitter jag verkligen här och babblar på om ingenting...

Måste bara berätta om dagens lyckligaste ögonblick. Det var när jag fann en halv karta med ipren i vårat skåp i badrummet. Det räddade min dag eftersom de andra är slut;) Fick fyra stycken av Anna igår em. och de är slut nu...
...ingeting var det ja..
...äh skitsamma! GOD NATT


78 dagar
12 timmar
It's love.

Meiko


I wanna feel what I wanna feel forever

Idag har inte hänt mycket. Hade en föreläsning i knytpunkten med alla lärare så alla fick presentera varandra, gå igenom policyn samt prata lite miljö och skit. Eller skit och skit men det är ganska tråkigt att lyssna på...Vi hade nog ganska roligt ändå hehe. Ida satt bakom mig och gjorde roliga frisyrer haha och sen var vi bara allmänt flummiga. Men klart, allt blir ju så mycket roligare med trevligt sällskap♥

Sen kollade jag lite på våran sport hopp träning men dom gjorde inte så mycket, vi har ju inte riktigt kommit igen än.
Juste sen har jag lasttränat Leon! Det gick bra och han gick in med lite medel men väldigt mycket mildare än vi fick ta till tidigare. Han kanske lärde sig lite av de senaste gångerna!

Nu har jag snart en kvällsfodring och sen tänkte jag mysa ner mig i våran underbara (läs underbara) soffa och kolla på OTH och dricka té. Jag mår fortfarande inte bra:(

Hoppas allting är bra! Saknar er där hemma.
Och nu har Carro åkt till USA i ett år...

Omg omg omg

Nu är vi nere på 70 talet i antal dagar. Det är kärlek people!♥

godis & cola - bästa medicinen!

Hallåhallå!
Jag fick en tid hos doktorn imorse så snälla Erica körde mig. Inget dåligt i lungorna, ingen dålig sänka, ingenting i halsen. Och ändå mår jag så här dåligt?:( Jaja antar att det bara är en rejäl förkylning..suck!

Gissa vad gjorde i natt då? Drömde om New Moon hehe. Efter att ha kollat trailern med Cass igår och kollat på massa bilder så är det väll inte så konstigt?;) Mig gör det ingenting, jag drömer gärna:)

Nu har jag kurat ner mig i våran bästa gosiga underbara soffa med godis, tée och coola och försöker bli lite gladare med I gotta feeling med Black eyed peas. Snart blir det lite tv-serier!


RSS 2.0